Privatlivspolitik

For at vi kan handle, er der nogle få oplysninger, jeg er nødt til at skulle have.
Dem behandler jeg efter de regler, der er fastsat i forordning om persondata (GDPR) samt i EU-forordningen af 25. maj 2018.
Det betyder følgende:

Hvem er ansvarlig for sikkerheden med dine oplysninger?

vagns aps
Syrenvej 5
8240 Risskov
CVR: 41091886
www.vagns.info
53 50 50 98
vagns@vagns.info

Hvad er personoplysninger?

Skulle vi allerførst få på plads, hvad vi taler om?

Personoplysninger er informationer, som direkte eller indirekte henviser til dig. Der skelnes mellem to typer oplysninger: Almindelige og følsomme.

  • Til almindelige personoplysninger hører navn, adresse, telefon, mail, betalingsoplysninger.
  • Til de følsomme hører for eksempel oplysninger om særlig kost, allergier og handicap.

Hvilke oplysninger indsamler vagns?

vagns indsamler almindelige personoplysninger fra jer til brug for booking af hotelværelser.

I bliver bedt opgive navn(e) og adresse, som videregives til hoteller. I enkelte tilfælde kan der desuden være følsomme personoplysninger, som f.eks. ønsker til mad eller allergier.

Desuden beder vagns.info om kontaktoplysninger som mail og telefon, så vi kan kommunikere forud for rejsen.

Hvad bruges oplysningerne til?

vagns bruger dine oplysninger til at administrere den rejse, du er tilmeldt. De videregives kun i de tilfælde, hvor det er nødvendigt, det vil primært sige hoteller, der beder om navne til værelsesfordeling.

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger?

Når rejsen er slut, har vagns ikke længere brug for dine personoplysninger. Der kan dog være tale om at sende et evalueringsskema efter hjemkomst. De svar, du giver, vil udelukkende blive brugt til produktudvikling, og vil være anonymiserede.

I alle tilfælde behandles oplysninger efter reglerne i forordning om persondata, det vil sige de slettes, når vagns.info ikke længere har brug for dem, eller når du selv ønsker at fjerne dem.

Har du via hjemmesiden givet til kende, at du gerne vil modtage nyhedsbreve, gælder dette tilsagn, indtil du aktivt fravælger nyhedsbrevene.

Rettigheder

Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt i de personoplysninger, som vagns aps er i besiddelse af, samt gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne.

Endvidere kan du anmode sletning af oplysninger om dig selv, tilbagetrække et samtykke til at modtage nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, så skriv til vagns@vagns.info

Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

Klage over vagns aps kan ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Håndtering af persondata

Du overfører persondata til dette website når du anvender kontaktformular eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Vi opbevarer kun dit navn og eventuel meddelelse indtil den er behandlet og videregiver ikke til tredjepart. Dette gælder naturligvis også din email-adresse, der anvendes i udsendelse af nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid henvende dig med spørgsmål om vores opbevaring og om fjernelse af dine persondata.

Anvendt cookie-politik

Denne cookiepolitik forklarer, hvad cookies er, og hvordan vi bruger dem. Du skal læse denne politik for at forstå, hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, hvilke typer cookies vi bruger i.e, de oplysninger, vi indsamler ved hjælp af cookies, og hvordan disse oplysninger bruges, og hvordan man kontrollerer cookie-præferencer. For yderligere information om, hvordan vi bruger, opbevarer og holder dine personlige data sikre, se vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra Cookie-erklæringen på vores websted.

Læs mere om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler personlige data i vores privatlivspolitik.

Hvad er cookies ?

Cookies er små tekstfiler, der bruges til at gemme små oplysninger. Cookies gemmes på din enhed, når webstedet indlæses i din browser. Disse cookies hjælper os med at få webstedet til at fungere korrekt, gøre webstedet mere sikkert, give bedre brugeroplevelse og forstå, hvordan webstedet fungerer, og til at analysere, hvad der fungerer, og hvor det skal forbedres.

Hvordan bruges cookies ?

Som de fleste onlinetjenester bruger vores websted cookies førsteparts- og tredjepartscookies til en række formål. Cookies fra første part er for det meste nødvendigt for, at webstedet fungerer på den rigtige måde, og de indsamler ikke nogen af dine personligt identificerbare data.De tredjepartscookies, der bruges på vores websteder, bruges hovedsageligt til at forstå, hvordan webstedet fungerer, hvordan du interagerer med vores websted, holder vores tjenester sikre, leverer annoncer, der er relevante for dig, og alt i alt giver dig en bedre og forbedret brugeroplevelse og hjælp til at fremskynde dine fremtidige interaktioner med vores websted.

Hvilke cookies har dette site mulighed for at danne?

Vigtige cookies:

Nogle cookies er vigtige for, at du kan opleve den fulde funktionalitet på vores websted. De giver os mulighed for at opretholde brugersessioner og forhindre eventuelle sikkerhedstrusler. De indsamler eller gemmer ingen personlige oplysninger. Disse cookies giver dig f.eks. mulighed for at logge ind på din konto og føje produkter til din kurv og kasse sikkert.

Cookies for statistik:

Disse cookies kan gemme information som antallet af besøgende på webstedet, antallet af unikke besøgende, hvilke sider på webstedet der er besøgt, kilden til besøget osv. Disse data hjælper os med at forstå og analysere, hvor godt webstedet fungerer og hvor det skal forbedres.

Cookies til marketing:

Vores hjemmeside viser ikke annoncer og vi anvender ikke cookies til annoncekampagner, men cookies kan bruges af tredjepart-annonceudbydere til at vise dig annoncer på andre websteder i browseren.

Funktionelle cookies:

Dette er cookies, der hjælper visse ikke-væsentlige funktioner på vores websted. Disse funktioner inkluderer indlejring af indhold som videoer eller deling af indhold på webstedet på sociale medieplatforme.

Præferencer: Disse cookies hjælper os med at gemme dine indstillinger og browsepræferencer som sprogpræferencer, så du får en bedre og effektiv oplevelse ved fremtidige besøg på webstedet.

CookieBeskrivelse
Ingen resultater fundet

Hvordan du kan styre cookies…

Hvis du beslutter dig for at ændre dine præferencer senere gennem din browsing-session, kan du vælge linket “Privatlivs- & cookiepolitik” på din skærm.

Dette viser meddelelsen om samtykke igen, så du kan ændre dine præferencer eller trække dit samtykke helt tilbage.Derudover giver forskellige browsere forskellige metoder til at blokere og slette cookies, der bruges af websteder. Du kan ændre indstillingerne i din browser for at blokere / slette cookies. Yderligere info? Besøg fx https://da.wikipedia.org/wiki/Cookie.